Avís legal

© Amsi Integral S.L. C/ Xofers, 19, 46200 Paiporta (València). / Tots els drets reservats.

1. Amsi Integral S.L., en compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de servicis de la societat de la informació i de comerç electrònic, informa que: La seua denominació social és Amsi Integral S.L. El seu CIF és B982744012 Inscrita al Registre Mercantil de València, tom 9216; General 6499 de la Secció general del Llibre de Societats, Foli 8, Full nºv-139997. Inscripció 1ª El seu domicili social està a C/ Xofers, 19, P. Ind. Alqueria de Mina, 46200 Paiporta (València). Per comunicar-se amb nosaltres, posem a la seua disposició mitjans de contacte que trobarà a la secció d’Atenció al Client.

2. Amsi Integral S.L. (en el context d’este web també esmentada com Amsi), informa que el web www.amsisl.es té per objecte facilitar al públic en general el coneixement de les activitats que esta empresa du a terme i dels productes i servicis que prestem, transmetent les sol·licituds de compra als servicis comercials que ens donen suport.

3. Amsi Integral S.L., de conformitat amb el que s’estableix en el Reglament Europeu, de 27 d’Abril de 2016,  de Protecció de Dades de Caràcter personal, garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades facilitades pels seus clients. Veure Política de Privacitat i Protecció de Dades.

4. Els drets de propietat intel·lectual del web www.amsisl.es i dels diferents elements continguts al mateix són titularitat d’Amsi Integral S.L.

5. Correspon a l’esmentada empresa l’exercici exclusiu dels drets d’explotació de les mateixes en qualsevol forma i, en especial, els drets de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació.

6. Es concedeix el dret de reproducció parcial del seu contingut sempre que concórreguen les següents condicions: Que siga compatible a les finalitats del web www.amsisl.es. Que es realitze amb ànim d’obtenir la informació continguda i no amb propòsit comercial
Que cap dels documents o gràfics relacionats en este web siguen modificats de cap manera. Que cap gràfic disponible al web siga utilitzat, copiat, distribuït separadament del text o resta d’imatges que l’acompanyen
Que siga comunicat prèviament a www.amsisl.es

7. Amsi Integral S.L. no garanteix la inexistència d’errades en l’accés al seu web, al seu contingut, ni que este es trobe actualitzat, tot i que farà tot el possible per, cas donat, evitar-los, esmenar-los o actualitzar-los.

8. Amsi Integral S.L.  es reserva la facultat de dur a terme, en qualsevol moment i sense necessitat d’informar de bestreta, modificacions i actualitzacions de la informació continguda al seu web o a la seua configuració i presentació.

9. Amsi Integral S.L. és titular dels drets de propietat industrial referits als seus productes i servicis i, específicament, d’aquells relatius a la marca registrada “amsiintegralsl.es·.  Pel que fa a les esmentes a productes i servicis de tercers, Amsi Integral S.L. reconeix a favor del seus titulars els drets corresponents de propietat industrial i intel·lectual, no implicant la seua esmenta o aparició al nostre web l’existència de drets o cap responsabilitat per part d’Amsi sobre estos, així com tampoc cap suport, patrocini o recomanació per part d’Amsi Integral S.L.

10. La utilització no autoritzada de la informació continguda en este web, així com la lesió dels drets de propietat intel·lectual o industrial d’Amsi Integral S.L., donarà lloc a les responsabilitats establertes legalment.

11. Tant l’accés a este web com l’ús que puga fer-se de la informació continguda en el mateix és de la responsabilitat exclusiva de qui les realitze. L’usuari serà responsable de totes les accions que duga a terme amb el seu identificador d’usuari. En concret, serà responsable de triar, com a clau i com al seu recordatori, contrasenyes i frases robustes, és a dir, xifres i lletres i fins i tot, en els sistemes que ho permeten, signes de puntuació i caràcters especials difícils d’endevinar. En especial, l’usuari evitarà triar paraules del diccionari, paraules que estiguen relacionades amb el mateix (nom de familiars, domicili, data de naixement, etc.) o fàcils d’endevinar (combinacions de noms amb mesos, prefixes i sufixes, etc.). Amsi no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que es poguera derivar de l’accés o ús de la informació.

12. Amsi Integral S.L. no assumeix cap responsabilitat derivada de la connexió o continguts dels enllaços de tercers als quals es fa referència al web.

13. Amsi Integral S.L. utilitza galetes (cookies) per facilitar la navegació al seu portal i per obtenir una major eficàcia i personalització dels servicis oferts als usuaris. Les galetes emprades per Amsi Integral S.L. permeten emmagatzemar informació sobre les preferències i idioma de l’usuari, per tal de poder mostrar els continguts i ofertes d’especial interés d’acord amb el seu perfil i registrar les vegades que es mostra un determinat missatge a un usuari (generalment novetats al Portal).

14. Les galetes constitueixen una eina emprada pels servidors web per emmagatzemar i recuperar informació sobre els seus visitants. Són arxius menuts de text que enviem al seu ordinador per mantenir un registre de les seues preferències i recordar-les quan hi torne.

15. L’usuari pot decidir lliurement sobre la implantació o no al seu disc dur de les galetes emprades per Amsi Integral S.L.

16. Amsi Integral S.L. no es fa responsable de les possibles errades de seguretat que es puguen produir ni dels possibles danys que puguen ocasionar-se al sistema informàtic de l’usuari (maquinari i programari), els fitxers o documents emmagatzemats al mateix, com a conseqüència de la presència de virus a l’ordinador de l’usuari emprat per a connectar als servicis i continguts d’amsisl.es, d’un funcionament incorrecte del navegador o de l’ús de versions no actualitzades.

17. En este sentit, l’usuari pot configurar el seu navegador per acceptar o rebutjar per defecte totes les galetes o per rebre un avís en pantalla de la recepció de cada galeta i triar en eixe moment la seua implantació o no al seu disc dur. Per a esta fi, li suggerim la secció d’ajuda del seu navegador per saber com canviar la configuració que empra actualment. Veja més informació sobre galetes.